Nokia simpukkapuhelin

Nokia 2720 Flip

12.7.2022 — Nokia-puhelinyhtiö HMD Globalin simpukkamallisten … Myös Nokia 2660 Flip on 4G-puhelin, mikä takaa sille pitkän käyttöiän 3G- ja …

Nyt voit saada klassisen simpukkapuhelimen nykyaikaisilla ominaisuuksilla. Nokia 2720 Flipissä on sekä ulko- että päänäyttö, kova polykarbonaattirunko ja virtaa jopa 28 päiväksi yhdellä latauksella. Hätäpainikkeen voi määrittää soittamaan hätäyhteyshenkilöille tai toimimaan Google Assistantin käynnistäjänä.

Nokia 2720 Flip matkapuhelin (musta) – gigantti.fi

Nokia 2720 Flip matkapuhelin (musta) – Gigantti verkkokauppa

Nokia 2720 Flip -matkapuhelin on perinteinen simpukkapuhelin kahdella näytöllä, suurilla näppäimillä sekä valittavalla hätä- tai G

Arvostelussa Nokia 2720 Flip: Satasen simpukkapuhelin …

Arvostelussa Nokia 2720 Flip: Satasen simpukkapuhelin ripauksella älyä | Mobiili.fi

nokia simpukkapuhelin Meiltä kaikki puhelimet ja tar…

Vertaa puhelimia ja tarvikkeita helposti netissä VERTAA.FI -sivustolla nokia simpukkapuhelin. Tule sivustollemme ja löydä edullisin, toimivin ja pa…

Nokia 2660 Flip -simpukkapuhelin, Dual-SIM, musta

Nokia 2660 Flip -simpukkapuhelin, Dual-SIM, musta – Verkkokauppa.com

Nokia 2660 Flip on klassinen simpukkapuhelin, jonka avulla pidät yhteyttä sinulle tärkeisiin ihmisiin.

Nokia 2720 Flip 4G, simpukkapuhelin – Hintaseuranta.fi

Nokia 2720 Flip 4G simpukkapuhelin, hinta 99 €

Löydä Nokia 2720 Flip 4G, simpukkapuhelin parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Halvin hinta ilman toimituskuluja 98,58 € ja toimituskuluineen 104,57 €. Katso aina edullisimmat kaupat – Hintaseuranta.fi

nokia simpukka – Haku – Huuto.net

Nokia 2720 DS puhelin | Karkkainen.com verkkokauppa

Yksinkertainen ja luotettava. Nostalginen simpukkapuhelin uusilla herkuilla varustettuna. Suuret näppäimet ja iso teksti helpottavat käyttöä, ja tällä tutulla ja luotettavalla puhelimella onkin kätevää olla yhteydessä ystäviin ja perheenjäseniin.

Helppokäyttöinen. Nokia 2720 Flipissä on kaksi erillistä näyttöä. Kannen näytöltä näet viestit tai tarkistat, kuka soittaa, ennen kuin avaat suuremman päänäytön. Lopuksi voit katkaista puhelun napsauttamalla puhelimen kiinni.

Suuret painikkeet ja suuri teksti. Nokia 2720 Flipin suuret painikkeet helpottavat soittamista ja viestien kirjoittamista. Voit lisäksi suurentaa tekstin kokoa, jotta viestit olisi myös helppo lukea.

Rakennettu kestämään. Nokia 2720 Flipissä yhdistyvät erinomainen kestävyys ja ajaton muotoilu. Kompakti puhelin mahtuu niin taskuun kuin käsilaukkuunkin, ja sen kova polykarbonaattirunko kestää elämän kolhuja.

Valmiusaika jopa 28 päivää. Nokia 2720 Flip pysyy yhdellä latauksella valmiustilassa jopa 28 päivää, joten sinulla on monta tilaisuutta olla yhteydessä ystäviin ja perheenjäseniin.

Nopeampi tapa hoitaa asiat. Soita puheluita ja lähetä viestejä ilman kirjoittamisen vaivaa. Google Assistant auttaa hallitsemaan puhelimen yleisimpiä toimintoja pelkillä äänikomennoilla, ja se on vain yhden painalluksen päässä.

Apuri mukana kaikkialla. Hanki vastauksia kysymyksiisi yhdellä painalluksella. Tee internethakuja, tarkista sää tai lue tuoreimmat uutiset entistä nopeammin Google Assistantin avulla.

Mielenrauhaa. Onnettomuuden sattuessa mielenrauhaa tuo Nokia 2720 Flipin hätäpainike4. Napin painaminen lähettää hätätekstiviestin, joka sisältää puhelimen senhetkisen sijainnin, sekä soittaa viidelle hätäyhteyshenkilölle.

Soita apua. Kun painat hätäpainiketta, puhelin lähettää tekstiviestin sekä soittaa kaiutintilassa yksitellen viidelle valitulle hätäyhteyshenkilölle, kunnes joku heistä tavoitetaan.

Apua auttajille. ICE- eli hätäkontaktien lisääminen puhelinluetteloon tuo lisäksi tärkeät yhteystiedot ja lääkinnälliset tiedot helpommin ensihoitajien ulottuville.

WhatsApp, Facebook ja paljon muuta. Puhelimessa on valmiiksi Facebookin ja WhatsAppin kaltaisia olennaisia sovelluksia, jotta yhteydenpito ystäviin ja perheenjäseniin sujuisi. Lisäksi siihen kuuluu tuki 4G-yhteydelle sekä internetin jakamismahdollisuus.

Sosiaalisia sovelluksia ja paljon muuta. Pidä yhteyttä ystäviin ja perheenjäseniin sosiaalisilla sovelluksilla, kuten Facebookilla ja WhatsAppilla. Sovelluskaupasta voit lisäksi ladata muita hyödyllisiä sovelluksia ja pelejä.

Jaa verkkosi. 4G-yhteys takaa vauhdikkaan surffailun. Voit lisäksi jakaa verkkoyhteytesi myös kavereille ja perheenjäsenille – tai vaikka tablettiisi, kun haluat selailla nettiä suuremmalta näytöltä.

Nokia 2660 Flip julki – tässä on uusi simpukkamallin … – Teknavi

Nokia 2660 Flip julki – tässä on uusi simpukkamallin peruspuhelin suurilla näppäimillä – Teknavi

Keywords: nokia simpukkapuhelin, nokia 2720 flip, nokia 2720, nokia flip, nokia läppäpuhelin, nokia flip 2720, nokia simpukka, simpukkapuhelin nokia, nokia simpukkapuhelimet, nokia simpukkapuhelin 2720