Kokeile herkullista pizzalounasta Evin Pizzeria Kaivokselassa

Evin Pizzeria Kaivokselatarjoaa herkullisia pizzoja ravintolassaan, joka sijaitsee Kaivokselan alueella. Tämä pizzeria on ollut suosittu paikallisten keskuudessa jo vuosien ajan. Evin Pizzeria tarjoaa monipuolisen valikoiman herkullisia pizzoja, joiden täytteet on valittu huolella ja ammattitaidolla. Ravintolan tunnelma on viihtyisä ja palvelu ystävällistä, joten Evin Pizzeria on täydellinen paikka nauttia herkullisesta pizzalounaasta.

Evin Pizzeria Kaivokselan tarjonta

Evin Pizzeria Kaivokselassa voit nauttia monipuolisesta pizzavalikoimasta, joka tyydyttää kaikkien makuhermoja. Evin Pizza tarjoaa perinteisiä pizzoja, kuten margherita, pepperoni ja hawaii. Tämän lisäksi valikoimasta löytyy myös ainutlaatuisia erikoispizzoja, joissa on mielenkiintoisia ja herkullisia täytteitä. Voit esimerkiksi kokeilla Evin Pizzerian erikoista feta-pinaatti-pizzaa tai herkullista aurajuusto-ananas-pizzaa.

Evin Pizzerian pizzat valmistetaan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Ravintolan pizzataikina tehdään käsin ja täytteet ovat aina tuoreita. Voit valita oman pizzapohjasi lisäksi myös gluteenittoman vaihtoehdon tai pyytää vegaanisen täytteen. Evin Pizzeriasta löydät varmasti juuri sellaisen pizzan, joka sopii omiin makumieltymyksiisi.

Evin Pizzeria Kaivokselan pizzalounas

Evin Pizzeria Kaivoksela tarjoaa myös pizzalounasta, joka on täydellinen vaihtoehto kiireisille lounastajille. Pizzalounas sisältää valitsemasi pizzan, salaatin, juoman ja kahvin tai teen. Tämä on loistava tilaisuus herkutella laadukkaalla pizzalounaalla mukavassa ympäristössä.

Pizzalounas on tarjolla arkipäivisin klo 11–14. Pääset nauttimaan herkullisesta pizzasta vain muutamassa minuutissa tilaamalla lounaan Evin Pizzeriasta.

Tule herkuttelemaan Evin Pizzeriaan

Jos olet pizzan ystävä ja haluat nauttia herkullisesta lounaasta tai illallisesta, Evin Pizzeria Kaivokselassa on täydellinen paikka sinulle. Ravintolan tunnelma on rento ja palvelu ystävällistä. Evin Pizzeriassa voit herkutella laadukkaalla pizzalla ja nauttia hyvästä seurasta. Ravintola sijaitsee kätevästi Kaivokselan alueella, joten sinne on helppo tulla autolla tai julkisilla liikennevälineillä.

Evin Pizzeria Kaivokselanherkulliset pizzat ja viihtyisä ilmapiiri tekevät siitä täydellisen paikan nauttia pizzasta perheen, ystävien tai työtovereiden kanssa. Evin Pizzeriaan kannattaa tulla tutustumaan ja antaa makunystyröiden nauttia loistavasta pizzaelämyksestä!

Lähde: Evin Pizzeria Kaivokselan esittely

Ofte stillede spørgsmål

Missä sijaitsee Evin pizzeria Kaivokselassa?

Evin pizzeria sijaitsee Kaivokselan alueella, Vantaalla. Evin pizzeria sijaitsee osoitteessa Kaivoskuja 1, 01620 Vantaa.

Mitä ruokaa Evin ravintolassa tarjoillaan?

Evin ravintolassa tarjoillaan pääasiassa erilaisia pizzoja sekä muita italialaisia ruokia. Ravintolassa on myös saatavilla salaatteja, pastaruokia sekä jälkiruokia.

Voiko Evin pizzan tilata kotiin?

Kyllä, Evin pizzan voi tilata kotiin kotiinkuljetuspalvelun kautta. Kotiinkuljetuspalvelu on saatavilla lähialueille, ja tilauksen voi tehdä soittamalla ravintolaan.

Onko Evin pizzeriassa mahdollista syödä paikan päällä?

Kyllä, Evin pizzeriassa on mahdollista syödä ruokaa paikan päällä ravintolan tiloissa. Ravintola tarjoaa viihtyisän ja rennon ilmapiirin ruokailua varten.

Kuinka pitkät aukioloajat Evin pizzerialla on?

Evin pizzerian aukioloajat vaihtelevat päivittäin. Yleensä ravintola on avoinna aina myöhäiseen iltaan asti. Tarkat aukioloajat voi tarkistaa ravintolan verkkosivuilta tai soittamalla ravintolaan.

Minkälaisia pizzapohjia Evin pizzeriassa käytetään?

Evin pizzeriassa käytetään perinteisiä, ohuita ja rapeita pizzapohjia. Lisäksi on mahdollista valita myös gluteeniton pizzapohja erikoisruokavaliota noudattaville.

Tarjoaako Evin pizzeria myös kasvisvaihtoehtoja?

Kyllä, Evin pizzeria tarjoaa myös erilaisia kasvispizzoja sekä muita kasvisruokia. Kasvisvaihtoehtoja löytyy monipuolisesti ja ne valmistetaan tuoreista raaka-aineista.

Voiko Evin pizzeriasta tilata erikoispizzoja?

Kyllä, Evin pizzeriasta voi tilata myös erikoispizzoja, joissa on erilaisia täytteitä ja makuyhdistelmiä. Esimerkiksi BBQ-kastikkeella, aurajuustolla tai kanafileellä täytetty pizza on suosittu valinta.

Tarjotaanko Evin pizzeriassa gluteenittomia vaihtoehtoja?

Kyllä, Evin pizzeriassa tarjotaan myös gluteenittomia vaihtoehtoja. Gluteenittomia pizzoja ja muita ruokia on saatavilla, jotta myös gluteenitonta ruokavaliota noudattavat voivat nauttia herkullisista annoksista.

Mitkä ovat Evin pizzerian suosituimmat pizzat?

Evin pizzerian suosituimmat pizzat ovat Margherita, Pepperoni ja Quattro Formaggi. Nämä klassiset pizzat ovat saavuttaneet suuren suosion asiakkaiden keskuudessa herkullisen makunsa ansiosta.

Artiklen Kokeile herkullista pizzalounasta Evin Pizzeria Kaivokselassa har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 19 anmeldelser